РЕТРОНИКС ИНЖЕНЕРИНГ - ОТОРИЗИРАН ДИСТРИБУТОР

Multi-Point контрол за управление от всички точки на веригата

Идеален за димируемо LED осветление

Сензорно тактилно управление с докосване или дистанционно управление.

Програмируеми димери с възможност за избор на режим за затъмняване и настройка на минималната яркост

  • Димиране от множество места

  • Доказана V-Pro технология

  • Тиха работа

  • Управление на до 100W димируеми LED лампи (макс. 10 лампи)

  • Инсталирайте един управляващ (master) и произволен брой slave димери
  • Master и slave димерите са налични за закупуване отделно за максимална гъвкавост

  • Изберете Multi-Point дистанционен master димер за по-добър контрол, включително LightScene
  • Лесно нагоре/надолу опериране

  • Налични Grid модул версии

VARILIGHT Димери Серия V-Pro Multi-Point

Нашата V-Pro Multi-Point серия се състои от програмируеми интелигентни димери с възможност за избор на режим за димиране на димиране по-голяма съвместимост. Всички V-Pro Multi-Point димери предлагат превъзхождаща технология за затъмняване, за да осигурят възможно най-добро регулиране при даден товар.

За подобряване на съвместимостта с все по-широката гама от опции за осветление, които са на разположение на клиентите, V-Pro димерите са програмируеми, предлагайки избор от режими на димиране. В допълнение, потребителите могат да зададат минималното ниво на натоварване на димера, за да оптимизират обхвата на затъмняване на конкретно осветление.

Гамата V-Pro Multi-Point използва много-точков контрол на димирането, за най-добър контрол на вашето осветление от всяко място. Тази много-пътна система може да работи с един управляващ (master) и неограничен брой slave димери на една верига (до 50 м кабел за осветление).

Функционалност: Димерите V-Pro Multi-Point се управляват с помощта на новия тактилен контрол с докосване или чрез инфрачервено дистанционно управление. Новата правоъгълна сензорна пластина позволява по-добър контрол върху цикъла на затъмняване, имайки класически дизайн на ключ за осветление. Натискането на произволно място върху сензорния тъчпад ще се включи/изключи осветлението, а натискането и задържането на горната част ще го увеличи – долната ще го намали. Можете да променяте режимите на управление и да настроите минималната яркост с натискане на сензора на димера и използване на сигнали от лампите. Можете да видите инструкциите за програмиране на брошурата за димер.

LightScene: Отключете функцията за настройка на сцени в димерите V-Pro Multi-Point с LightScene дистанционното управление YRE8. Това ви позволява да настроите до 4 светлинни сцени, както и индивидуално управление на 4 вериги. Вижте повече за LightScene тук.

Подходящи товари: Димерите серия V-Pro Multi-Point са предназначени за използване с LED осветление и работят с повечето димиращи LED лампи на пазара. Те са също подходящи и за повечето електронни трансформатори, които могат да се регулират/димират. Моля, спазвайте максималните стойности, зададени в техническите спецификации или листовката с инструкции.

За най-добри резултати при осветление на ниско напрежение използвайте интелигентните димери VARILIGHT с електронни трансформатори VARILIGHT. Няма ограничение за броя на трансформаторите, които можете да използвате, стига да спазвате максималния рейтинг на димера. Електронните трансформатори VARILIGHT са подходящи за управление на 12V променливо-токови светодиоди лунички (MR16). V-Pro димери не са подходящи за жични навити “тороидални” трансформатори.