РЕТРОНИКС ИНЖЕНЕРИНГ - ОТОРИЗИРАН ДИСТРИБУТОР

Идеален за димируемо LED осветление

Сензорно управление с докосване или дистанционно управление. 

Интелигентен контрол, включително и възможност за запаметяване на сцени.

VARILIGHT Димери Серия V-Pro IR

Нашите стилни V-Pro IR управляеми с докосване и докосване и дистанционно управление димери са проектирани за димируемо на LED осветление. Всеки димер (или модул на мулти-секторен димер) може да контролира между 1 и 10 димиращи LED-лампи (при максимално натоварване на модул от 100W).

Димерите V-Pro IR не са подходящи за жични вити трансформатори. Те са подходящи само за еднопътни вериги, освен ако не се използват в комбинация с един или повече от нашите тактилни сензорни slave димери, което ви позволява да затъмните същите светлини от две или повече места в двупътна (девиаторна) или многопътна верига.

Продуктовите кодове за V-Pro IR димерите започват с буквите “IJ”, както и съответните slave димери. Моля, уверете се, че сте избрали правилните slave димери, като проверите дали кодът на продукта започва с буквите “IJ”, когато използвате V-Pro IR димери в двупътни (девиаторни) или многопътни вериги.

Сензорните и дистанционно управляеми димери могат да се контролират чрез сензорния бутон за докосване на димера или с помощта на нашето стандартно YRC8 инфрачервено дистанционно управление. Ако имате свободен бутон на инфрачервено дистанционно управление у дома, можете да обучите димера да използва него. За подобрено управление на осветлението изберете нашия дистанционен контролер YRE8, който предлага функции като LightScene.

LightScene предлага вълнуваща допълнителна функционалност към димерите Varilight V-Pro IR, включително настройка на сцени за много-модулни димери. До 4 сцени могат да бъдат съхранени и извикани с едно натискане на бутон.